Astăzi, aproape fiecare client încearcă să economisească, chiar și atunci când este vorba de achiziționarea unui pian, astfel acceptă inconștienți și involuntar compromisuri în calitatea instrumentului. Noi am avut curajul să realizăm instrumente accesibile, dar de o calitate superioară celor existente pe piața europeană. Noi am contopit visul cu realitatea! În noua noastră fabrică lucrează mai multe echipe de profesioniști, constructori de piane și dulgheri din Europa. Oameni care și-au unit inimile cu muzica pentru a ajunge la o cunoștiință deplină a sunetului veritabil. În loc să-și împlinească doar munca lor zilnică, ei și-au sacrificat sufletul pentru calitate și astfel au devenit mândri de tradiția și realizările lor. Am investit o mulțime de bani în construirea acestui nou punct de lucru. Am îndrăznit să pășim într-o piață care este plină cu importuri din Asia.

W. Hoffmann Vision este conceput pentru începători. Piane și pianine de bună calitate, plăcute la atingere, cu tonalități echilibrate, bine rotunjite și armonioase. Această serie vă pune la dispoziție piane și pianine în funcție de dorințele dumneavoastră despre volumul sunetului și mărime.

W. Hoffmann Tradition este clasa superioară. Detalii mult mai bine stabilite și o elaborată muncă de artizanat pentru fiecare instrument. Pentru cerințe mai exigente cu privire la sunet, cu tente romantice dar și puternice, această clasă de piane este una profesională și pentru profesioniști.

Brandul W. Hoffmann a fost fondat în Berlin, în anul 1904 și a fost achizițioant de către C. Bechstein în anul 1992. Centrul German de Cercetare, Dezvoltare și Calitate C. Bechstein – singura instituție de genul acesta din perspectivă globală, a construit designul actual al instrumentelor W. Hoffmann după cunoștințele și aptitudinile lor despre arta construcției de piane. Ambele linii de producție provin de la fabrica Bechstein din Hradec Králové, Königgrätz. Există o conexiune directă între fabricile C. Bechstein, aceasta fiind la o distanță de doar două ore de condus față de fabrica noastră din Saxonia. W. Hoffmann – a avut succes încă de la apariția pe piață, fiind primită cu atâta entuziasm încât capacitatea de producție a trebuit să fie extinsă. Timpul a adus un și mai mare succes, un proiect nou ce a devenit brand la nivel mondial. Este o alternativă veritabilă a produselor din Asia.