PIANE SI PIANINE second hand

dscn0331_400
Pe langa stocul impresionant de instrumente noi va punem la dispozitie si instrumente folosite dar care sunt intr-o stare perfecta de functionare. Aceste instrumente provin din Germania, Elvetia, Suedia, Franta sau Norvegia, avand mecanisme englezesti de ultima generatie, placa fonta completa (fara fereastra) corzi incrucisate si in general stare de functionare inpecabila, deasemenea acordajul testat. Garantam pentru instrumentele oferite de catre Piano Service chiar daca au fost folosite 5 -15 ani sau uneori pana la 30 ani in Germania sau in Europa.
Tot ce vedeti in aceasta lista de stoc sunt instrumente atent selectate si testate ca sa va putem pune la dispozitie instrumente de calitate maxima chiar si second hand, cu garantie si service asigurat.
In Romania foarte multe instrumente sunt atat de vechi si uzate incat in multe cazuri ca tehnicieni nu se mai pot acorda sau repara. In Europa un instrument de 20-30 ani de regula sunt  in conditii excelente si mai pot fi folosite inca 40- 50 ani in functie de utilizare si de factori la care expuneti instrumentul: umiditate/temperatura.