Piano Disc

logo_120iqImaginează-ți că la pianul tau cânta Rachmaninoff, Horowitz sau Rubinstein sau oricare dintre cei mai mari artiști pe care i-a cunoscut lumea vreodată. Imaginează-ți pianul tău cântând melodii de pe Broadway, muzică clasică, improvizații jazz sau ragtime, muzica ta favorită. Imaginează-ți pianul creând atmosfera potrivită pentru orice ocazie, de la o cina în doi până la o casă plină de prieteni. Imagineazăți-l cântând selecțiile muzicale, atât de real, încât ai impresia că artistul cântă chiar în fața ta. Imaginează-ți PianoDisc!
PianoDisc poate fi folosit la piane de orice mărime, stil sau origine, transformându-le în adevărate piane moderne. Fie că ai un pian mare sau o pianină, un pian nou sau unul vechi (folosit), PianoDisc are un sistem potrivit pentru tine. De asemenea, sunt multe opțiuni pe care le poți adăuga, care să facă sistemul PianoDisc mult mai atrăgător de folosit și mai valoros. Pentru a vedea un material video despre această tehnologie nouă în domeniu apăsați pe link-ul următor: Click aici
 Este important de amintit că toate sistemele PianoDisc sunt caracterizate printr-un acompaniament de 88 de note, cu 127 de nivele de expresie pentru fiecare clapă, fiecare sistem PianoDisc conține opțiunea SilentDrive, o tehnologie miraculoasă, care permite pianului să cânte mult mai dinamic la nivele atât de scăzute, cum ar fi pianissimo. Această caracteristică importantă asigură faptul că sistemul PianoDisc va reda melodiile la fel de real, ca un adevărat artist, plin de expresii și muzicalitate, nu mecanic. Acesta este sistemul secolului 21!

IQ Inteligent Piano Player

Sistemul IQ poate fi operat la alegere de pe orice dispozitivopus_7 extern. IQ folosește tehnologia SilentDrive. IQ poate reda melodiile din colecția muzicală PianoDisc, fie din descărcări sau CD-uri, deasemenea poate reada muzica de pe DVD-urile speciale Pianovideo. Părțile electronice ale sistemului IQ sunt ascunse în interiorul pianului. Sistemul poate fi controlat prin diferite dispozitive cum ar fi: mp3 playere, laptopuri, tablete sau chiar calculatoare de birou. Opus 7 este noul player standard in tehnologia pianelor. Acum, ca niciodata, acest sistem avansat ofera pianului tau cele mai mari performante din lume. Dinamic, iti taie rasuflarea. Plus, aceasta noua tehnologie transforma pianul tau intr-un instrument sofisticat cu o linie uimitoare de trasaturi, inclusiv conexiunea la Internet. Opus 7 este sistemul invizibil- toate partile sale electronice sunt ascunse in interiorul pianului. Cu Opus 7 nu exista nimic care sa strice frumusetea si liniile clasice ale instrumentului tau.

CONTROL WIRELESS (fara fir). Un panou touchscreen, wireles permite controlul sistemului Opus7. Acest dispozitiv usor si simplu de folosit iti permite sa controlezi sistemul Opus7 din orice camera a casei tale, chiar si prin ziduri!!! (Rezultatele pot sa varieze in functie de conditiile mediului inconjurator). Arhitectura flexibila a lui Opus7 iti permite sa iti alegi interfata pe care sa o vezi pe ecran:

Flash-ul elegant, sau conexiunea html de mare viteza. Poti sa controlezi sistemul prin intermediul unui PDA, calculator, laptop sau orice alt dispozitiv care permite conexiunea la Internet.

Music Expansion- MX3 True Stereo. Capacitatea enorma a hard drive-ului Opus7 permite stocarea unui numar nelimitat de melodii. Poti sa organizezi, sa aranjezi si sa pui pe categorii toate melodiile in colectii bazate pe tema, stilul muzical, data, sau orice alta clasificare. Deschide Opus7, selecteaza una din colectiile tale MX3 si bucurate de ore de muzica fara sa schimbi nici macar o data un CD. Incarcat cu 40 de ore de muzica PianoDisc, MX3 reda numai piese de pian cu un acompaniament stereo digital, pentru a putea experimenta o adevarata bucurie ascultand.

Internet- ready. Opus7 poate fi folosit de useri broadband ( nu au suport toate conexiunile) pentru a naviga pe internet, pentru a primi mail-uri, pentru a verifica arhivele sau pentru a descarca muzica din diferite locatii. Deasemenea poti descarca muzica de pe site-ul www.pianodisc.com si poti primi updatari de soft automat atunci cand sistemul tau nu este in folosinta.

Network ready. Cu conexiunea sa wireless Opus7 se poate conecta la diferite dispozitive cu conexiune la Internet. Cu aceasta caracteristica, interfata sa este acesibila de pe orice PC, sau computer Macintosh.(Sunt si anumite restrictii. PianoDisc nu poate suporta integrarea cu orice retea. Userul trebuie sa aiba experienta in managementul retelelor sau sa consulte un expert inainte de a conecta Opus 7 la un echipament sau o retea).

Open architecture. Designul lui Opus 7 permite o serie larga de updatari software si hardware.Include si suport USB.

Playlist-uri la alegere. Userul poate hotari ce fel de muzica sa cante. Creaza playlist-uri pentru orice ocazie! Programeaza pianul tau sa cante la un anumit timp prestabilit.

SilentDriver. Ofera controlul asupra pedalelor si clapelor pianului. Aceste tehnologii revolutionare au schimbat intotdeauna peformanta sistemului oferindu-i o mai mare fidelitate si expresie fiecarei note si controlul volumului.(low-scazut).

SilentDrive Plus. Este ultima noutate. Este disponibila ca un update. Contacteaza dealer-ul tau, pentru a obtine acest update. Si ca bonus un CD gratuit.

Orchestratie simfonica. Aceasta caracteristica, cardul cu 128 de mostre diferite de sunete care pot acompania individual piesa muzicala.

Extreme Multimedia Entertainment. Opus7 este sistemul care poate fi folosit cu succes in orice ocazie. Asculta piese muzicale live cu acompaniament live, cu ajutorul unor variate sisteme de amplificare, incluzand sisteme audio si boxe ce pot fi conectate cu usurinta la Opus7.

Opus 7 reda o mare varietate de muzica din diferite surse media:

-Fisiere MIDI Standard (tip 0 si 1).

-Opus 7 floppy disk permite copierea dischetelor din PianoDisc si o mare varietate de fisiere MIDI publicate de MX3, (playback-ul pieselor non-PianoDisc poate fi suportat dar nu e garantat).

-Driverul CD permite copierea CD-urilor PianoDisc dar si orice CD Standard (fara a canta la pian)

-Puteti conecta orice dispozitiv CD sau floppy prin USB.

Cu Opus 7 poate fi folosit pentru a asculta muzica de pe http://www.pianodisc.com/

PianoSync. Tehnologia PianoSync face ca pianul tau sa cante sincronizat cu piesele originale ale lui Billy Joel, Elton John, Rod Stewart, Sting, Celine Dion and Tony Bennett. In timp ce CD-urile se aud prin boxe PianoSync canta un acompaniament live. Piesele PianoSync aduc o noua dimensiune muzicii- sunt la fel de interesante si sofisticate ca si acompaniamentele originale de pe CD.

Colectia muzicala Opus7 contine o colectie muzicala cu mii de titluri din orice stil muzical, de la muzica clasica la muzica rock, inregistrata de castigatori ai premiului Grammy artisti si castigatori ai competiitiilor internationale de pian. Multe din aceste inregistrari contin si piesele unor mari cantareti de renume mondial incepand de la o vioara solo la o intreaga orchestra simfonica.

piano_cd_400

PianoCD

Este usor de folosit, aduce performante imbucuratoare pentru pianul tau. Pentru a vedea instructiunile de folosire pentru PianoCD sau catalogul muzical (click aici).
PianoCD este un sistem usor de folosit pentru acei care doresc sa aiba un piano player dar nu au nevoie de toate caracteristicile avansate ale altor sisteme ale noastre. Este foarte subtire si functioneaza prin intermediul sistemului PianoCD special formatat, care are mai multe categorii de muzica. Cu PianoCD fiecare clapa a pianului are 127 de nivele de expresie. PianoCD iti aduce bucuria unei muzici live, simplu si la un pret avantajos.
Aceasta caracteristica importanta ofera controlul asupra pedalelor si clapelor pianului oferindu-i o mai mare fidelitate si expresie fiecarei note si controlul volumului.

SilentDrive face ca pianul sa cante foarte expresiv si real, si sa sune remarcabil chiar si la un volum foarte scazut.

SilentDrive este o tehnologie e noua a sistemului PianoDisc. Este format din 4 placi. O unitate de procesare centrala si 3 placi comandate printr-un cip. Placile comunica intre ele folosind o legatura de informatii care proceseaza mai repede decat MIDI. Aceasta legatura electronica permite schimbarile cu o viteza forte mare a „solenoids” atunci cand o noua comanda este data.

Cu ajutorul SilentDrive sistemul PianoDisc poate canta la nivele de volum foarte scazute, cu miscari care se aud incet ca o soapta si cu o expresivitate remarcabila.

Optiuni pentru PianoCD

AudioForte. AudioForte este o experienta spectaculoasa, un sistem remarcabil creat sa lucreze cu echipamentul PianoDisc. Acest remarcabil sistem transforma placa de sunet a pianului intr-o boxa capabila sa reproduca sunetul cu o uimitoare acuratete si claritate.

Powered Speakers. Aceste boxe de inalta peformanta aduc la viata sunetul unui adevarat acompaniament orchestral. Fiecare amplificator (de obicei sunt livrate 2) sunt montate cu grija sub pianul tau pentru a crea un acompaniament perfect echilibrat pentru piesa ta. Sunetul rezultat este extraordinar: in timp ce pianul tau canta, poti auzi un trio jazz, un solist sau o orchestra simfonica cantand impreuna.

PianoAmp. Are forma unui pian si se ataseaza pe placa de sunet al pianului conectandu-se printr-un cablu la Opus7. Pianul si acompaniamentul de orchestra se vor auzi oriunde sunt amplificatoare. Excelent de folosit cu un sistem audio in toata casa. Rezultatele sunt incredibile.

CdWireless. Ecest sistem permite conexiunea la sistemul 228cfx fara a fi nevoie de vreun cablu exterior.

PianoMute. Prin simpla tragere a unui maner, aceasta optiune FACE ca pianul tau sa nu se mai auda, astfel incat sa nu ii deranjezi pe ceilalti.

Optiunea PianoMute iti permite sa canti la pian fara sa faci vreun zgomot. Tragand de un maner, este activata o sina care se interpune intre ciocanele si corzile pianului. Cand este folosita impreuna cu optiunea QuietTime, poti auzi melodia digitala cantata de pianul tau, prin intermediul castilor sau prin amplificatoare.

Aceasta optiune ofera pianului tau caracteristicile unui pian digital inclusiv calitatea de a canta foarte incet, sunetul pianului auzindu-se numai prin casti. Daca traiesti intr-un apartament, si iti place sa exersezi pana tarziu dupa ce familia ta s-a dus la culcare, sau iti place sa canti numai pentru tine, QuietTime iti va indeplini nevoile, si totodata te va lasa sa te bucuri de sunetul pianului tau.

Tragand de un maner mic de sub claviatura, QuietTime activeaza o sina asa incat ciocanelele nu mai ating corzile atunci cand clapele sunt apasate. In schimb, senzorii de sub fiecare clapa fac ca pianul sa cante digital folosind un modul de sunet extern, care este ales de utilizator. Pianul poate fi auzit prin doua modalitati: prin casti, pentru a fi numai tu cel care asculta, sau prin amplificatoare. Pianul poate canta foarte incet sau foarte tare, atat cat permit amplificatoarele. Pe langa faptul ca permite pianului sa cante foarte incet, optiunea QuietTime permite ca acesta sa functioneze ca un Midi Controler asa incat utilizatorul poate trimite informatii de la claviatura si pedale catre computer sau alte dispozitive MIDI. Sistemul QuietTime include: incarcator, cablu MIDI lung de 5 m, banda MIDI, 3 comutatoare cu pedala, placa MIDI cu capac, casti si o sina pt a face ca pianul sa nu se auda. Sistemul audio nu se livreaza impreuna cu QuietTime, asa ca il poti alege tu, poti folosi un computer sau alt dispozitiv MIDI. QuietTime suporta functiile pedalei.
Amplificatoare: O mare varietate de amplificatoare sunt disponibile pentru sistemul PianoDisc.

Pentru a vedea intr-un material video aceasta tehnologie noua in domeniu apasati pe link-ul urmator:

Click aici