Piano Silent

 QuietTime Magic Star V6 NOUL MODEL 2017
Sisteme silent piano (pentru piane/pianine clasice)
Prin simpla tragere a unui maner, aceasta optiune FACE ca pianul tau sa nu se mai auda, astfel incat sa nu ii deranjezi pe ceilalti.
Aceasta optiune ofera pianului tau caracteristicile unui pian digital inclusiv calitatea de a canta foarte incet, sunetul pianului auzindu-se numai prin casti. Daca traiesti intr-un apartament, si iti place sa exersezi pana tarziu dupa ce familia ta s-a dus la culcare, sau iti place sa canti numai pentru tine, QuietTime iti va indeplini nevoile, si totodata te va lasa sa te bucuri de sunetul pianului tau.

Tragand de un maner mic de sub claviatura, QuietTime activeaza o sina asa incat ciocanelele nu mai ating corzile atunci cand clapele sunt apasate. In schimb, senzorii de sub fiecare clapa fac ca pianul sa cante digital folosind un modul de sunet extern, care este ales de utilizator. Pianul poate fi auzit prin doua modalitati: prin casti, pentru a fi numai tu cel care asculta, sau prin amplificatoare. Pianul poate canta foarte incet sau foarte tare, atat cat permit amplificatoarele. Pe langa faptul ca permite pianului sa cante foarte incet, optiunea QuietTime permite ca acesta sa functioneze ca un Midi Controler asa incat utilizatorul poate trimite informatii de la claviatura si pedale catre computer sau alte dispozitive MIDI. Sistemul QuietTime include: incarcator, cablu MIDI lung de 5 m, banda MIDI, 3 comutatoare cu pedala, placa MIDI cu capac, casti si o sina pt a face ca pianul sa nu se auda. Sistemul audio nu se livreaza impreuna cu QuietTime, asa ca il poti alege tu, poti folosi un computer sau alt dispozitiv MIDI. QuietTime suporta functiile pedalei.

quittime2_400Quiet Time GT 2

Un alt sistem silent disponibil DOAR pentru pianine si mai putin performant decat QuietTime Magic Star V4 va poate fi pus la dispozitie de catre Piano Service.Acest nou produs aduce unui pian acustic caracteristicile unei claviaturi electronice si permite ca pianul sa nu se auda, astfel incat reprezentatia sa fie numai pentru tine. Aproape oricui ii place muzica de pian, dar uneori linistea ori este necesara ori este apreciata. Cu noul sistem QuietTime GT2 poti controla sunetul pianului tau: cu simpla tragere a unui maner, poti sa canti la pianul tau fara sa se auda nici macar un zgomot, auzind melodia exclusiv prin casti. Deasemnea poti asculta si printr-un sistem audio, prin amplificatoare. GT2 deschide o lume de noi posibilitati pentru compozitori. Niciodata pana acum pianul acustic un a avut atatea caracteristici si totusi sa isi pastreze calitatile sale traditionale. Acest sistem MIDI puternic ofera incepatorilor sau marilor pianisti posibilitatea de a exersa si de a crea fara sa schimbe cu nimic sunetul sau aspectul unui pian clasic.quiet_time_gt_2

Include 88 de note polifonice, optiunea de a inregistra si de a reda, un metronom, optiunea audio-in si audio-out, casti stereo, sistem audio propriu ( sunet de pian, orga de biserica si altele), 16 instrumente digitale si o sina care face ca pianul sa un se auda.