Home Service piane

Service piane

Piano Service vă oferă servicii de reparații capitale fie că este vorba de restaurări ale mecanismelor, fie restaurări de exterior ale pianelor/pianinelor indiferent de marcă ori vechime. De regulă, aceste operații se fac în ateliere specializate unde există sisteme tehnologice moderne pentru reparații. După ce se fac măsurătorile cele mai importante, pianul este gata pentru operațiunea de restaurare.

Mecanismele pianelor sunt extrase din cutia de rezonanță, iar corzile sunt desfăcute. Cutia de rezonanță este lăsată pe picioarele proprii și va fi trimisă la un specialist pentru dezasamblare și reparare. După desfacerea corzilor, placa din fontă masivă este extrasă. Spre deosebire de chitară sau vioară, un pian suportă o presiune de aproximativ 20 de tone, atunci când corzile sunt gata pentru concert. Singurul scop al acestei rame de fontă este să reziste la presiunea corzilor, cu ajutorul lemnului masiv în care este fixată această placă.

Am dori să vă aducem la cunoștință că echipa noastră de tehnicieni este bine pregătită din punct de vedere al informației, dar mai mult decât această pregătire teoretică înseamnă excelența noastră pe plan executiv. Cunoaștem fiecare componentă a unui pian și dorim ca fiecare să fie optimizată pentru o funcționare excelentă. Dacă aveți nevoie de ajutor, specialiștii noștri sunt gata să vă salveze pianul, readucând în casa dumnezvoastră sunetul cristalin pe care l-ați îndrăgit întotdeauna.